BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, October 11, 2009

DRam@ n EveNT

yesterday....
ak gi shah alam (seksyen 11)
kenduri kawen sepupu ak
kami sampai awal...dlm kul 10.50
majlis pun belum bermula
tp majlis nikah baru je selesai
kami sampai jer terus masuk rumah
kebetulan ni 1st time jejak umah untie ak ni
so surprise to see her big house n also certain guests..
my ex-stepmother n her family

bermula la drama ak salam menyalam
so pretend la ak kan
no reason for mesra2 with them
no benefit at all
buat semak hidup jer

nak salam pun nak cium tangan...(bro)
ko x la tue sgt...just my elders jer
poyo!

dpt pulak briter yg ada org nak compete ngan ak
tp mesti la nak lg hebat
MMU tu
ada kreta
my elders belikan
ye la family dah wealthy skrg ni...!@#$%^ sekian for drama...(ak suka gi wedding tu)


for event..

ak gi international cultural events by NILAI college
dance and singing competition between ipta n ipts
for dancing yg menang Uni Mas Perlis
for singing yg menang Uni Sains Malaysia

congratulations for them
persembahan pun agak menarik
tp ak sampai lambat

dulu ak penah gak pi smtg mcm ni
tp kat MMU melaka
n lg best
sbb ada jemputan VVIP
TUN mahathir and his wife

apa pun layan aja...

P/s: pic will be upload later k



2 comments:

MURNI AIMI MARLINA KAHARUDDIN said...

bestnyer x ajak aku pon...

f@r@h said...

hehehehehe...ak pun pi last minutes je