BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 31, 2009

'' New Year Giveaway ''

"sticky mood"




Anjuran


ni 2nd time aku join giveaway...
harap2 menang la kali ni...

Berminat nk join NEW YEAR GIVEAWAY ni boleh la join ok..

Syarat-syarat ;

1 : Tulis entry tajuk '' New Year Giveaway ''.

DONE...

2. Dalam entry kene ada gambar (banner) "New Year Giveaway". Pastikan banner ada di sidebar anda. Link ke2nye kehttp://lavender4all.blogspot.com/

3 : Jadi follower & add link blog ini dalam blog list anda.

4 : Setelah siap entry anda, sila tinggalkan URL-link-giveaway-andadi ruang comment entry ini sebagai tanda anda menyertai contest ini.

5. Entry perlulah sticky mood sehingga 31 December 2009

6. Tarikh tutup : 31 December 2009.

7. Hadiah merupakan sebuah "Wine Bottle Umbrella".

8. Pemenang dipilih secara rawak. Tidak layak bagi yang tidak memenuhi syarat.


tik tOK_Kesha


video


Wake up in the morning feeling like P Diddy
(Hey, what up girl?)
Put my glasses on, Im out the door - Im gonna hit this city (Lets go)
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I aint coming back
Im talking - pedicure on our toes, toes
Trying on all our clothes, clothes
Boys blowing up our phones, phones
Drop-toping, playing our favorite cds
Pulling up to the parties
Trying to get a little bit tipsy

[CHORUS]
Dont stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight
Tick tock, on the click
But the party dont stop
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh

[Chorus]

Aint got a care in world, but got plenty of beer
Aint got no money in my pocket, but Im already here
Now, the dudes are lining up cause they hear we got swagger
But we kick em to the curb unless they look like Mick Jagger
Im talking about - everybody getting crunk, crunk
Boys trying to touch my junk, junk
Gonna smack him if he getting too drunk, drunk
Now, now - we goin til they kick us out, out
Or the police shut us down, down
Police shut us down, down
Po-po shut us -
[Chorus] x 2
DJ, you build me up
You break me down
My heart, it pounds
Yeah, you got me
With my hands up
You got me now
You gotta that sound
Yea, you got me
DJ, you build me up
You break me down
My heart, it pounds
Yeah, you got me
With my hands up
Get your hands up
Put your hands up
No, the party dont stop until I walk in

HELlo KITty GiveAWay

Powered by BannerFans.com

another giveaway...
bestnya..
semua pun join...
harap2 menang...

pick me..pick me!
Syarat-syarat :

  • Buat satu entry di blog anda bertajuk "Hello Kitty Giveaway".

  • Copy banner "Hello Kitty Giveaway" di atas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entri ini.

  • Jadilah Follower blog ULAT'S WONDERLAND ini dengan seikhlas hati. hehe. penting niy supaya senang nak update ape2 nanti.

  • Apabila selesai semua task, sila tinggalkan komen beserta link entry anda itu di ruang komen di bawah.
  • Tarikh tutup : 10 Januari 2010.

  • Pemenang akan di pilih berdasarkan randomly pick @ lucky draw yang akan diumumkan pada 11 Januari 2010.

Monday, December 28, 2009

'Midnight Fantasy Britney Spears Giveaway'






'Midnight Fantasy Britney Spears Giveaway'





Anjuran:



hadiah yg ditawarkan sgt menarik
so fren try la masuk giveaway ni..

syaratnya senang jer..

1.Jadi follower blog belleshoppingboutique (BSB)
2.Add blog belleshoppingboutique (BSB) dalam bloglist uolls
3.Buat 1 entry mem'promote' blog ini menggunakan kreativiti uolls
4.Tinggalkan link dalam comment box entry ini

hadiah yg ditawarkan..
pemenang akan dipilih secara random ok..




pERtandinGAn AkhiR TAhuN

Raja Kamil seorang usahawan internet sepenuh masa mengadakan cabutan bertuah lagi.
Hadiah kali ini lebih lumayan daripada sebelum ini.

Begitu juga dengan syaratnya, paling mudah, tak sampai seminit pun masa diperlukanuntuk peluang memenangi hadiah beliau.

Jika anda hendak memenangi sebuah MP3 Player berkapasiti

2GB, baca lanjut di cabutan

http://rajakamil.biz/2009/11/20/pertandingan-akhir-tahun-update

Sunday, December 27, 2009

sifat waNITA

Memang diakui sikap dan tingkah laku golongan wanita adakalanya sukar untuk dimengertikan. Kerana tidak tahu apa yang harus dilakukan, golongan lelaki biasanya tidak ambil kisah dengan sikap pasangan mereka itu.

Di sini, disenaraikan beberapa sikap aneh golongan wanita. Mungkin kaum lelaki akan lebih mengenali pasangan mereka selepas membacanya.

1. Setiap gadis sukakan pujian. Apatah lagi pujian daripada lelaki yang mereka sukai. Namun yang peliknya, mereka selalu tidak tahu bagaimana untuk menerima pujian. Kadang-kadang nak ucapkan terima kasih pun sukar untuk mereka.

2. Bila lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respons positif, misalnya menghubunginya melalui telefon, si gadis akan bersikap acuh tak acuh, seolah-olah tidak berminat tetapi sebaik sahaja gagang telefon diletakkan, dia akan menjerit kesukaan dan tidak sampai 10 minit, kesemua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

3. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi seorang perempuan, jadi buat golongan lelaki, jangan senyum sembarangan. Takut disalahertikan.

4. Jika seorang gadis memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar, tinggalkan dia sebab dia memang tidak berminat dengan kamu. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu, teruskan usaha untuk memikatnya. Ini kerana perempuan memang suka 'jual mahal' kepada lelaki yang meminatinya.

5. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya. Lebih baik tanya kepadanya sendiri kerana wanita memang sangat sukar untuk dimengerti.

6. Perkara pertama yang dicari wanita bila teman lelaki menunjukkan gambar-gambarnya bersama rakan-rakan, ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya.

Friday, December 25, 2009

CuTI

Merry Christmas!!!

h0h0h0h0h0...

hari tu ak baca fb nani
dye kata kata la dye boleh pilih peace and happiness
bawah pokok Christmas kat KLCC kan best

well ak pun berharap mcm tuh
sometimes harta menda yg kiter ada pun
x leh buat kiter happy

kalo ak diberi pilihan nak hadiah apa..
ak akan pilih kedamaian,
and plg penting keindahan sebuah family.. ;)

bukan la nak jd org yg x grateful
tp keadaan hidup ak skrg
terlalu chaos

bak kata nani.,
dec 2009 ni ialah bulan yg plg @#$%^&
banyak menda x best happen dlm bulan ni jer
bayangkan la ada 31 hari jer
tp tu la 31 hr plg seksa

well 365-31 hari boleh ak tempuh..
2010 bakal tiba..
i want my LIFE!

Sunday, December 20, 2009

HaPPy DAys



its JUNK! ~ ukUr ciNta mElalUi WARNA?? ~

Benarkah warna kesukaan boleh menjadi kayu ukur kepada rasa cinta seseorang? Walaupun ada pihak yang kurang bersetuju, namun adakalanya warna yang diwakili mampu menyatakan perasaan sebenar kamu terhadap si dia.

Oleh itu, apa kata kita cuba mengukur cinta melalui warna. Apa yang penting, untuk melihat kejayaannya anda perlu mengetahui warna kesukaan anda serta pasangan.

Jangan sesekali berfikir bahawa menyukai warna yang sama, menjadikan kamu berdua sebagai pasangan yang serasi. Hakikatnya, cinta perlukan kombinasi warna yang berlainan agar cinta yang terjalin menjadi lebih ceria, harmoni dan romantis.

1. Merah + Biru
Si biru seorang yang suka beralah dan berjiwa lembut. Namun, jangan pula sesekali kamu mengambil kesempatan ke atas jiwanya yang lembut itu. Kebanyakan mereka yang menyukai warna biru seorang yang berjiwa seni.

Si merah pula selalunya lebih agresif dan keras hati. Meraka selalunya tidak segan silu untuk melakukan langkah pertama asalkan apa yang mereka hajati terlaksana. Kalau boleh setiap apa yang mereka ingini harus diturutkan.

Dalam konteks pasangan pula, kombinasi si merah dan si biru akan menjadikan hubungan yang terjalin lebih ceria. Apa yang paling penting adalah sikap saling bertolak ansur dan haruslah membina rasa persefahaman agar percintaan yang terjalin kekal untuk selamanya.

2. Hijau + Oren
Dua kombinasi warna yang agak kurang serasi. Ini kerana mereka yang menyukai warna ini dikatakan agak manja dan bukan seorang yang suka berdikari. Mereka juga dikatakan suka dibelai dan disayangi.

Jika mereka tidak mendapat apa yang mereka mahukan dari insan tersayang, mereka mudah naik angin dan akhirnya hubungan yang terjalin putus di tengah jalan.

Bagi pasangan yang mahu terus mencuba, mereka perlu selalu bersabar dan sentiasa berbincang apabila wujud sesuatu masalah yang menggugat perhubungan mereka. Dengan perbincangan dari hati ke hati, ia mampu menyelamatkan cinta yang terjalin di antara si hijau dan si oren.

3. Biru + Hijau
Kombinasi si biru dan si hijau dikatakan kombinasi yang paling sempurna. Tidak banyak masalah yang wujud di antara mereka kerana pasangan jenis ini saling sayang-menyayangi, bertolak ansur dan memahami antara satu sama lain.

Walaupun ada sahaja cabaran di dalam hubungan cinta mereka, mereka dengan mudah mengatasinya. Sikap mereka yang matang serta tidak mudah percaya kepada khabar angin menjadikan si biru dan si hijau cukup serasi bersama.

Malah percintaan yang terjalin di antara si biru dan si hijau juga selalu dicemburui oleh rakan-rakan sekeliling. Namun mereka tidak pernah merasa bangga diri kerana percaya setiap orang berhak untuk mencari kebahagiaan sendiri.

4. Merah + Oren
Kombinasi warna merah dan oren pula dikatakan kurang sesuai. Ini kerana personaliti mereka yang menyukai kedua-dua warna ini dikatakan sangat agresif dan lasak.

Jika menjalinkan hubungan yang istimewa sekalipun, mereka jarang menyatakan rasa cinta kepada pasangan. Ini kerana mereka lebih gemar mengamalkan konsep, cinta tidak perlu dinyatakan dengan perkataan-perkataan romantis, cukup sekadar perhatian yang diberikan.

Oleh sebab itu, si merah dan si oren dikatakan kurang sesuai untuk bersama. Mereka seharusnya mencari seorang yang berjiwa halus dan romantik agar jiwa mereka yang keras itu dapat dilembutkan. Rasanya si biru cukup sesuai buat mereka.

Saturday, December 19, 2009

sH0Pping bl0g upDateD


take a look....
dapatkan sementara stok masih ada

special gift will given to first
10 buyers...

will be more updated SOON!!!

<3>



Wednesday, December 16, 2009

!@#$% sakit

if i die, jgn lupa dtg ziarah
if become crazy, jgn lupa dtg tgk ak
if i lost control, just kill me

if i become evil...hate me
if i was too crazy, find a doctor for me
or just let me become more crazy

lost..lost..lost
hate..hate..hate


Tuesday, December 15, 2009

bad romance_lady gaga



Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
-
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
-
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
-
I want your ugly
I want your disease
I want your everything
As long as it's free
I want your love
(Love-love-love I want your love)
-
I want your drama
The touch of your hand
I want your leather-studded kiss in the sand
I want your love
Love-love-love
I want your love
(Love-love-love I want your love)
-
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, your bad romance
-
I want your love and
I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh--oh-oooh! )
I want your love and
All your lovers' revenge
You and me could write a bad romance
-
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
-
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
-
I want your horror
I want your design
'Cause you're a criminal
As long as your mine
I want your love
(Love-love-love I want your love-uuhh)
-
I want your psycho
Your vertigo shtick
Want you in my rear window
Baby you're sick
I want your love
Love-love-love
I want your love
(Love-love-love I want your love)
-
You know that I want you
('Cause I'm a freak bitch baby! )
And you know that I need you
I want a bad, bad romance
-
I want your love and
I want your revenge
You and me could write a bad romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh! )
I want your love and
All your lovers' revenge
You and me could write a bad romance
-
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
-
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
-
Walk, walk fashion baby
Work it
Move that bitch crazy
-
Walk, walk fashion baby
Work it
Move that bitch crazy
-
Walk, walk fashion baby
Work it
Move that bitch crazy
-
Walk, walk passion baby
Work it
I'm a freak bitch, baby
-
I want your love and
I want your revenge
I want your love
I don't wanna be friends
-
Je veux ton amour
Et je veux ton revanche
Je veux ton amour
I don't wanna be friends
Oh-oh-oh-oh-oooh!
I don't wanna be friends
(Caught in a bad romance)
I don't wanna be friends
Oh-oh-oh-oh-oooh!
Want your bad romance
(Caught in a bad romance)
Want your bad romance!
-
I want your love and
I want your revenge
You and me could write a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh!
I want your love and
All your lovers' revenge
You and me could write a bad romance
-
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Want your bad romance
(Caught in a bad romance)
Want your bad romance
-
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Want your bad romance
(Caught in a bad romance)
-
Rah-rah-ah-ah-ah-ah!
Roma-roma-mamaa!
Ga-ga-ooh-la-la!
Want your bad romance
video

Monday, December 14, 2009

geram

last saturday
ada smtg yg menyakitkan hati
plus yg memalukan ak terjadi

p/s pd yg terlibat:

"i know ko dah mintak maaf kat ak mlm tuh..
bukan ak jual mahal menyombong..
tgh panas babe...sakit hati..rasa terhina n memalukan!"

tp ko tau je la ak mrh lama mana jer
cuma lain kali bergurau tu berpada k!

Saturday, December 12, 2009

2009

2009 tinggal lg brapa hr jer..
tahun yg penuh ngan drama
well family ak kan drama queen.

sepanjang 2009 ni
banyak pahit manis

yg best:
dpt laptop baru..
dpt mp3 sony..
n mcm2 lg lor

yg x best:
lg banyak dr yg best

target ak next year???
leh x kalo ak kata nak
calon husband yg plg
understanding
i know nobody is perfect
include me...
so nak demand pun
tgk diri dulu..ahaks!

dlm year 2009 ni pun
ramai kawan kawan ak yg dah kawen
antaranya fad,ida,zai,zaliza
n becoming mayb yanie..

i wish next year no more overacting drama
from that family...

live in peace!

Monday, December 7, 2009

are uodated
grab grab

rajin2 la view my our buss blog

Saturday, December 5, 2009

promise

video

Friday, November 27, 2009

what do i do?

As I let you walk another step away, it brings tears to my eyes
As you walk another step away, it brings tears to my eyes
I reach out my hand, but you go where I can’t approach
I can’t hold onto you, I can only cry

What should I do? What should I do?
You’re leaving
What should I do? What should I do?
You’re leaving me and going away
I love you, I love you
I call out to you but you can’t hear me,
because I’m only crying out with my heart

All day, I try to erase you but I keep thinking of you
All day, I say goodbye but I think of you again
I reach out my hand, but you go where I can’t go
I can’t find you, I can only cry

What should I do? What should I do?
You’re leaving
What should I do? What should I do?
You’re leaving me and going away
I love you, I love you
I call out to you but you can’t hear me,
because I’m only crying out with my heart

What should I do? What should I do?
You’re still the one for me
What should I do? What should I do?
You’re leaving me
What should I do? What should I do?
You’re leaving me and going away
I love you, I love you
I call out to you but you can’t hear me
because I’m only crying out with my heart.