BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, June 24, 2009

hold me for a while

video


"Hold Me For A While" - by REDNEX

Hold, hold me for a while
I know this won't last forever
So hold, hold me tonight
Before the morning takes you away

Hold, hold me for a while....
Before the morning takes you away..

We're in eachothers arms
Soon we're miles apart
Can you imagine how I'll miss,
Your touch and your kiss?
Short moments of time
We have left to share our love

Hold, hold me for a while
I know this won't last forever
So hold, hold me tonight
Before the morning takes you away

Hold, hold me now,
From dusk all night to dawn
Save, save me now,
A short moment of time

Hold, hold me for a while
I know this won't last forever
So hold, hold me tonight
Before the morning takes you away
Takes you away










Thursday, June 18, 2009

yahooo...

huh after 2 3 hari memerap dlm bilik akhirnya ak dah ok sikit..
thanks a lot pada nani yg almost everyday pujuk ak keluar bilik..
sayang nani...wakakaka
well punca nya sbb ak ada sedikit salah paham with my mom..
but actually tu bkn main reason..
itu cuma alasan atas alasan
semua ni jd bcoz perasaan marah geram ak pada ....
and i need some space n time to cool down.
dr fri until monday ak stay dlm bilik cuma keluar tuk amik air jer..
pastu memerap dlm bilik..
why la ak seksa diri gitu skali???
tp x kan ak nak bunuh diri pulak??wakakaka..
ak mmg bkn org yg pandai cr solution for own prob..
so bg yg lain pls think first what u want do..jgn jd mcm ak


mayb kerana ak x mkn beberapa hr..x pasal ak demam terus hr ni..
n mungkin jugak apa yg ak mkn x suai..
(nani ajak keluar mkn....)
tp nani ok je mayb ak kot sbb perut dah kosong sgt...

apa yg ak tulis ni ak tau dye akan bc..
"saya x salah kan awk apa yg ke atas diri sy..cuma sy amat kecewa
dgn kata2 awk..sy mmg buntu x tau nak wat apa dah..awk suruh sy paham awk n pikir semula,
tp sy rasa awk pun kena paham sy n pikir semula kptsan awk
secara rasional..im waiting 4 ur decision..."

mmg nampak silly seksa diri mcm ni..why im so idiot??
well dgn apa yg dah terjadi ni
ak harap ak sendiri dpt pengajaran!!!
gambate!!!


kawan2 kat sek men ak nak wat gath gi tioman dgr nya..
harap2 jd la..
n ak nak amik kesempatan tu for enjoy n relax
actually kalo ak sewel ak perlukan laut/pantai
tp dgn keadaan skrg ni
pi pd pun x lepas...
anybody can help me bawa me gi pantai??
jgn pantai dalam sudah la..heheheh
im looking forward for this trip.....


that all
tq for those who are concern about me
i love u all...
trimas...



Friday, June 12, 2009

malas...serabut..

sbnr nya banyak menda ak nak update kat blog...tp ak x ada mood sgt nak menulis..ak tgh mengalami tekanan jiwa..mayb tahap dewa..nant ak dah ok ak update la ya

Tuesday, June 9, 2009

mksd namaku

FARAH ARINA
FFleksibel
AAmanah
RRamah
AAlim
HHarum
AAbadi
RRealistik
IIkhlas
NNaif
AAsli
Apa ada pada nama?

Monday, June 8, 2009

wedDINg laGi

smlm ak g wedding kat tempat ak ni gak..dekat jer rumah nya..
ak mmg tau dye family yg kaya ..hall umah semua aircond..wakaka
majlis dye cantik sgt...bride nya pun lawa
ni ada la sikit photo yg ak amik..
sweet sgt











pondok...

dr atas...
cupcakes..
meja mkn pengantin

pelamin..
full of roses..
laluan pengantin ke pelamin
nikah...lawa nya
kek...sedap

pelamin
tempat mkn pengantin lelaki





videovideo


ketibaan pengantin lelaki..

Saturday, June 6, 2009

wEddiNg+MakAN+goSIP

smlm ak sgt capek bila gi kl bawak keter..ak ni cepat penat la bawak keter lelama..x tau la kalo ak kena drive jauh dlm keadaan terpaksa..smlm ak gi clg sbb nk tau dimakah 2nd cek ak yg bagai nak gler ak cr kat mara tp mara kata ada kat clg tp clg kata x ada!!nasib la bila ak sampai clg ak nampak nama ak ada dlm list..mama pun x jd tukar kaler ijau(hulk nilai)...wakaka tp sempat la kena maki secara halus bila mama perli akak tu ckp bukan dye yg buat cek n x jawab call banyak kali..tendang sana sini..cek ak rm4200..kaya kejap jer..

lepas pd tu ak gi jalan tuanku abdul rahman(TAR)..utk 2 sbb..makan n jumpa ntie rahimah sbb nak say trimas kat dye pasl cek tu..ak makan kat kedai mamak la kot..umar kayyam..ak penah mkn klat situ wit ntie bakyah,neesa n nasheq..sedap sbb tu ak bawak mama mkn kat situ..ak mkn nasi briyani with aym grg n mama ns briyani ayam masala..ntie rahimah mkn nan n mix vagie..

dah keyang kami jalan2 kat sogo..huh kebetulan hr jumaat so mmg ramai la yg hbs ms break yg lama tu jalan2 kat sogo..tp ada plk kejadian yg ak sakit hati..tp nak mrh pun cam x sampai hati..ada sorang bapak ni..muda lg la..tolak anak dye dlm troley baby tuh..ntah mcm mana dye boleh langgar ak nya kasut..mau nak tersungkur ak..tp nsb ak x apa2 tp kasut ak yg cedera..bila ak tersadung secara x lsg ak menjengkit agak kasar n buat kasut ak koyak..tp dye say sorry without knowing the truth kasut ak koyak..x la teruk sgt cuma tu kasut yg ak syg n mahal..

sampai nilai ingat nak rest tp kena bank in cek plk..(alasan jer)..so ak kidnap la keter g umah nani..(lunch tu nani msg ajak mkn seafood chowder) sbb nak mkn jgk menda tuh..dekat sejam tersangkut kat umah nani mkn menda tu with jue,shira,ema n farah(ank cikgu rezemi)..sedap..pastu br la ak gi nilai..wakakaka kenyang lg

hari ni lak ak 2 kenduri kawen kat nilai ni jer..1 tu agak gempaq la jugak..siap ada kereta kuda..agak pertama kali gak la ak tgk kenduri kawen agak grand tp dlm kg jer kot..majlis dye pun agak meriah..makanan pun sedap..ada ice cream,tapai,cendol,badut??funny x??air pun mcm2 jenis ada..mcm org niaga air kat pasar mlm tuh..agak full jugak la ak mkn kat situ jer..lepas tu ak g amik nani,munik n sally menuju ke gadong..zaliza(exclazmate smkl) kawen..huh ramai kawan2 ak dah kawen..wakaka..mknn nya sama jer lebih kurang yg sblm td cuma x adalah kereta kuda n whatever td tuh..ahaks..

kat majlis liza tuh ada la jugak xclazmate ak yg lain..ak rasa apa pun kalo ada salah paham salah silap zaman sek dulu finish la kan..tp ada la jugak beberapa org muka x le blah..sombong gler..nak salam pun mcm x ikhlas jer..nasib la ada 2 3 org tuh yg tegur gak..mcm kenduri kawen f hr tu even ak n seseorang tu penah gaduh besar ms blaja dulu tp semua tamat lepas blaja..rs rindu ada la..tp diff sgt ms td..lg lama x jumpa tp ak rs dingin sgt..

td g mkn lg..isi perut..ahaks..extra kenyang..yg siang td br trn nak tambah lg..ak g mkn kat concorde klia wit mama sbb dpt menang 2 person gift vaucher bbq dinner ms gath mama hari tu kat kde(kelab darul ehsan)..ms mkn kat kde mcm hampeh..x sedap lsg..tp td mkn kat concorde walamak mmg best..mcm2 ada..yg plg ak melntak x tentu dunia tiram..huh fav gler..semua pun fresh..x rugi ak g mkn..pastu rest manager dye pun baik sgt..nama dye azmin..lembut je org nya..dye layan kami baik sgt..pastu ms nk byr air kat kaunter..agak terkejut la jugak bila akak cashier tuh mintak no pon sbb kata nya nak kawan ngan ak..pelik gak bila gurl mintak num pon..tp ak bg jer la..x luak pun..

skrg ni pun(ms menaip blog ni) ak rasa sgt kenyang tahap dewa..nak bawak keter ms blk td pun x larat..60 jer..lembap tahap dewa sampai semua kereta mmtg ak n speed..waaa perut pun ssh nak bawak ni nak speed..wakakaka...

gosip latest apa erk???bila family ada drama lg..yg ni gaduh dgn yg tuh..yg ni termengandung suka rela tp org tu x nak kawen pun..pastu jd kera sumbang kot..plus yg dah nak terberanak dah blk kg..bak kata uncle mat..if dirakam menjadi drama tv..menang award..wakaka mcm slumdog plk..real life..

waa ni la blog terpanjang ak tulis..penat..nak tito..nitessssssssss

p/s pic akan diupload kemudian erk

Wednesday, June 3, 2009

aizat

video

kucing2 ku

minah dalam pasu
comel..syok nya bantal ni
adik..handsome x??
tolong..tolong
cici..budak kutip
apa la nasibku
mcm model x?
no pic please

Monday, June 1, 2009

AiZAt..KAu Dan akU



Kau dan aku ,adalah satu
Tak kira apa
Segala rintihan aku ,engkau selalu ada

biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa

Chorus :
Mengejar mimpi ,yang pasti akan aku
Sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti
Walau dimana kita berdiri
Di dalam dunia ini
Biar sampai akhirnya nanti

[ Kau Aku lyric found on www.lirik.tv ]
Semua tak terang di mataku ,walau warnanya menyala
Ingin merasa namun aku takkan cuba

Biar kata memisah kita
Biarkan saja
Kerana terbiasa
Ooohhh….
Mengejar mimpi ,yang pasti akan aku
Sentiasa merasa kehilanganmu
Ku akan tunggu saat bertemu
Tiada henti
Walau dimana kita berdiri
Di dalam dunia ini
Biar sampai akhirnya nanti

Biar sampai akhirnya nanti

Ooohhh..Oohhh..Ooohhh…