BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 16, 2010

hidup

giler punyer lama ak x update blog
sempat visit org nya blog jer

so apa cer yg ak leh ce kat sini erk??
lets start with drama...
(family ak kan banyak drama)...

1st,kdai nya drama la apa lg
masih sama suka ngumpat hal org,
suka sibuk hal org
dlm kain org pun still nak amik tau tp sendiri???

2nd, drama kat kolej
mak ak gi jumpa miss fadila hr tu
so perang nye perang
dpt la ak masuk claz yg ak nak
tp in the same time banyak menda yg kantoi

3rd,nani dah gi labuan for 5 month
maybee
gurl,ak tau ko baca blog ak
good luck.....

4th, mak ak kata ak ada bf
yg ak duk tanggung hidup.
hmmmm...dukacita dimaklumkan
bf pun ak x ada.solo lg until now

5th,ak gi interview keje hari tu
kat giant balakong
alangkah terkejutnya ak
bila org tu kata ak dpt keje
tp......kat giant shah alam

apa pun kan
ak mcm dah ilang arah tujuan hidup
1st of all ak x penah dpt support dr family ak
untuk apa saja yg ak buat
semuanya duk pikir negative

mcm ko nani,apa pun ko buat
ayah ko ttp sokong ko
x kire dr segi kewangan @ motivation
tp parent ak??

ak nak idup mcm org lain yg sebaya mcm ak,
tp pelik nya kehidupan ak sehingga x sapa nak kawan ngn ak
sbbnya....complicated

3 comments:

Izzlin said...

aku kawan ngn ko....
aku always support ko taw *tp kalo ko wat benda tak patut... aku wajib tegur ko kan...w/pn aku mude sethun :p*

f@r@h said...

of coz la dear, tp ko agak jauh ngan ak even x la jauh mana. masing2 ada hal sendiri skrg ni

izyclover said...

alah ingat satu je...kawan nak senang2 memang la ramai...kawan yang same frust menonggeng tak ramai mane...memang la lain...you cannot compare...it's bad to compare tau tak...tapi camne pun I wish you all the best in life...haish ...baru aku dpt surf internet tol2