BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 23, 2009

wayang and makan

lama gler ak x tgk wayang..last ak tgk coming soon kat mid with dewi, nani n kawan dewi..tu pun sbb dah janji 1 day b4 tu nak tgk wayang but x sempat..then td ak tgk movie lg..night at the museum 2.kelakar gler cter tu..lg kelakar dr part 1..mmg x sia2 la bayar tiket tgk movie tu..

hbs movie sempat jalan2 jap kat jusco tu..memula gi big apple li donut..sedap gak..lembut tp agak manis..then ak menyinggah kat body shop..actually dah lama ak nak beli perfume dye tp x kesampaian..plus kebetulan td ada sale kat situ..ak dah ada perfume..ck 4 her tp botol agak besar kalo nak bawak kesana sini..

then nani siggah supermarket 4 gosery shopping yg ending nya menjadi menu special 4 dinner..lamb chop, mashed potato, spaghetti, salad, ayam golek and also some chic n beef satay..yummy..nani invite ak n mama and also lyssa..long time no see her..little bit chubby than b4 but lg bgs dr kering jer..

td ada la jugak ak terserempak with my junior ms kat mlk..forgot they name tp mmg org seremban la..1 jumpa kat wayang 1 lg jumpa kat body shop n dye x perasan pun kot even sesama berdiri kat kaunter..nevermind..

that all 4 today..tadaaa ( i miss poji so much)

2 comments:

Roslin Ain said...

mane gamba dinner..aku nak tgk food!
Penting gamba food tuh!

f@r@h said...

ler x plk ak amik pic food..lupa